AstraConto
Komplexitás: 4Alkalmazott szolgáltatások:

Online Marketing Tanácsadás - Internet Marketing - Honlapkészítés - Keresőoptimalizálás


Projekt leírás:


Az AstraConto induló vállalkozásként kereste meg cégünket, hogy kevés potenciális ügyfelet ér el személyesen, segítsünk az ügyfélkör bővítésében. Az ügyfél nyitottsága és munkakedve nagy szerepet játszott a projekt sikerében, mely magas látogatottságot és elismert könyvelő és adótanácsadó irodát valósított meg.

 

Tervezés

 

Az oldal tervezésénél különös figyelmet szenteltünk a konkurencia interneten elfoglalt pozíciójának elemzésének, ez alapján válogattuk össza a legjobb megoldásokat melyek bevethetőek az oldal működése során. A külalak kialakításánál visszafogott, komoly megbízhatóságot kommunikáló látványt terveztünk, mely a visszajelzések alapján bevállt, nagyon sok ügyfél kért ajánlatot az interneten keresztül.

 

Vívmányok

 

Az oldal fejlesztése során számos, akkor még nem elterjedt közösségi megoldást alakítottunk ki. A látogatók kommunikálni tudtak a könyvelő és adótanácsadó iroda dolgozóival. Az ügyfelek számára pedig folyamatosan aktualizált adóügyi tájékoztató rendszert fejlesztettünk. Így minden érdeklődő naprakész információkat olvashat az adott témakörrel kapcsolatban.

 

Az oldal bemutatása

 

Az oldal rendszeresen kommunikálja az adóváltozásokat, szakmai felkészültségük és időben közölt információik megkönnyítették a keresőoptimalizálást, mely fontosabb adóügyi időszakokban napi több ezer látogatót jelent.

A cég munkatársaival közösen folyamatos marketing tevékenységeket is végzünk, melynek köszönhetően egyre szélesebb ügyfélkörrel rendelkeznek.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Barócsi István

ügyv. ig.

Blochamps Ajánló levél

A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal. A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés. A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel...

még több ügyfél tapasztalat....