Bechterew klub
Komplexitás: 3Alkalmazott szolgáltatások:

Honlapkészítés


Projekt leírás:


Sajnos Magyarországon egyre több az izületi betegségben szenvedők aránya.

 

Közülük néhányan az úgy nevezett bechterew-kórban szenvednek. Számukra készült egy átlátható, informatív weboldal, ahol folyamatosan bővülő tartalommal és interaktív lehetőségekkel akarja a klub a betegeket összehozni és közösen egy élhetőbb jövőt építeni.

 

A weboldalon folyamatosan hírek, információk kerülnek fel egészségügyi témakörben, ezzel adva meg a friss olvasnivalót a látogatóknak.

 

A betegségről mindent megtudhatnak, melyek tartalmát elismert szakorvosok segítségével állították össze. Mindemellett folyamatosan bővülő kérdések és válaszokat olvashatnak a látogatók, életmódbeli tanácsokat kapnak és egymás közötti tapasztalatcserére pedig használhatják a fórumot.

 

Reméljük, hogy a közösség egymást segítve éri el célját a jövőben és közelebb hozza őket egymáshoz és orvosaikhoz.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Barócsi István

ügyv. ig.

Blochamps Ajánló levél

A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal. A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés. A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel...

még több ügyfél tapasztalat....