Blochamps Capital - Pénzügyi tanácsadó
Komplexitás: 3Alkalmazott szolgáltatások:

Honlapkészítés


Projekt leírás:


A BloChamps Capital életében kiemelten fontos szerepet foglal el online és offline megjelenéseik minősége. Exluzív szolgáltatásaiknak megfelelő, kifogástalan üzleti környezet kommunikáló online felületet alkottunk a társaság munkatársainak iránymutatásával. A munka során kialakult jó viszony, a napi együttműködés gördülékeny menetét a mai napig fémjelzi.

 

Tervezés

 

A weboldal készítésekor fontos volt a külalak, melynek a kiemelt ügyfelek számára is közérthető formában kellett bemutatnia a cég szolgáltatásait.

Az internetes bemutatkozó oldal terveihez munkatársaink által készített profi fotók kerültek alkalmazásra.

 

 

Az oldal bemutatása

 

A honlapkészítés során a megrendelő nem kívánt élni a keresőoptimalizálás nyújtotta lehetőségekkel, hiszen edden a piaci szegmensben nem jellemző az ilyen irányú ügyfélszerzés.

Minden ügyfelük a cégről pontos információkat tudhatnak meg, részletesen mutatják be tevékenységüket, ars poeticájukat és kollégáikat. A cég számos offline megjelenése rendszeres frissítéssel jelenik meg az oldalon.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Barócsi István

ügyv. ig.

Blochamps Ajánló levél

A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal. A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés. A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel...

még több ügyfél tapasztalat....