Blochamps Capital - Pénzügyi tanácsadó
Komplexitás: 3Alkalmazott szolgáltatások:

Honlapkészítés


Projekt leírás:


A BloChamps Capital életében kiemelten fontos szerepet foglal el online és offline megjelenéseik minősége. Exluzív szolgáltatásaiknak megfelelő, kifogástalan üzleti környezet kommunikáló online felületet alkottunk a társaság munkatársainak iránymutatásával. A munka során kialakult jó viszony, a napi együttműködés gördülékeny menetét a mai napig fémjelzi.

 

Tervezés

 

A weboldal készítésekor fontos volt a külalak, melynek a kiemelt ügyfelek számára is közérthető formában kellett bemutatnia a cég szolgáltatásait.

Az internetes bemutatkozó oldal terveihez munkatársaink által készített profi fotók kerültek alkalmazásra.

 

 

Az oldal bemutatása

 

A honlapkészítés során a megrendelő nem kívánt élni a keresőoptimalizálás nyújtotta lehetőségekkel, hiszen edden a piaci szegmensben nem jellemző az ilyen irányú ügyfélszerzés.

Minden ügyfelük a cégről pontos információkat tudhatnak meg, részletesen mutatják be tevékenységüket, ars poeticájukat és kollégáikat. A cég számos offline megjelenése rendszeres frissítéssel jelenik meg az oldalon.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....