Cora Hipermarket
Komplexitás: 6Alkalmazott szolgáltatások:
Projekt leírás:


A Cora Hipermarketekben bevezetésre került étkezési és ajándék utalványok teljes szoftveres management programját készítettük el.

A nagy mennyiségű utalvány gyors és átfogó kezelése 8 külön áruházban, probléma mentesen.

Az utalványokat már nyomtatásuktól kezdve a rendszer nyomon követi, bejárt útjáról minden esetben állapotot lehet rögzíteni egészen a megsemmisítésig.

A felhasználóbarát felület kialakítása a sok felhasználó és a temérdek lehetőség miatt elengedhetetlen volt. Többszörös tesztelések után egy olyan kezelőfelületet sikerült kialakítani, mely minden használó számára könnyű megoldásokat tartalmaz.

A rendszer figyelembe veszi a számviteli szabályokat, nagy mértékben megkönnyítve az utalványok pontos könyvelését is.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....