Cora Hipermarket
Komplexitás: 6Alkalmazott szolgáltatások:
Projekt leírás:


A Cora Hipermarketekben bevezetésre került étkezési és ajándék utalványok teljes szoftveres management programját készítettük el.

A nagy mennyiségű utalvány gyors és átfogó kezelése 8 külön áruházban, probléma mentesen.

Az utalványokat már nyomtatásuktól kezdve a rendszer nyomon követi, bejárt útjáról minden esetben állapotot lehet rögzíteni egészen a megsemmisítésig.

A felhasználóbarát felület kialakítása a sok felhasználó és a temérdek lehetőség miatt elengedhetetlen volt. Többszörös tesztelések után egy olyan kezelőfelületet sikerült kialakítani, mely minden használó számára könnyű megoldásokat tartalmaz.

A rendszer figyelembe veszi a számviteli szabályokat, nagy mértékben megkönnyítve az utalványok pontos könyvelését is.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....