Cora Hipermarket
Komplexitás: 6Alkalmazott szolgáltatások:
Projekt leírás:


A Cora Hipermarketekben bevezetésre került étkezési és ajándék utalványok teljes szoftveres management programját készítettük el.

A nagy mennyiségű utalvány gyors és átfogó kezelése 8 külön áruházban, probléma mentesen.

Az utalványokat már nyomtatásuktól kezdve a rendszer nyomon követi, bejárt útjáról minden esetben állapotot lehet rögzíteni egészen a megsemmisítésig.

A felhasználóbarát felület kialakítása a sok felhasználó és a temérdek lehetőség miatt elengedhetetlen volt. Többszörös tesztelések után egy olyan kezelőfelületet sikerült kialakítani, mely minden használó számára könnyű megoldásokat tartalmaz.

A rendszer figyelembe veszi a számviteli szabályokat, nagy mértékben megkönnyítve az utalványok pontos könyvelését is.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Barócsi István

ügyv. ig.

Blochamps Ajánló levél

A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal. A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés. A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel...

még több ügyfél tapasztalat....