Csokoládéiskola és Édes Napok Facebook alkalmazás és kampány




Komplexitás: 2



Alkalmazott szolgáltatások:

Social Marketing


Projekt leírás:


A közelgő fesztivál és Facebook esemény széleskörű promótálásához, a rendezvényről Facebook hírfolyamban értesülő részvevők számát gyorsan növelő Facebook alkalmazást készítettünk.

 

A két oldalnak több ezer like-ot hozott egyetlen hét alatt, és ennél jóval többen látták a Facebook bejegyzéseket. 24 óra alatt készültünk el ezzel a Facebook alkalmazással, a látványtervek egyeztetésével és a háttérprogramozással együtt.

 

Már nem elérhető az oldalról, mert a Facebook kampány és a Facebook nyereményjáték lejárt. Mint mindig, úgy most is minden tekintetben megfeleltünk a Facebook által támasztott Facebook felhasználókat védő aktuális előírásoknak és elvárásoknak.



Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....