Dj Mate
Komplexitás: 4Alkalmazott szolgáltatások:

Internet Marketing - Honlapkészítés - Keresőoptimalizálás


Projekt leírás:


A feltörekvő tehetségek támogatásában az InteliArt is szerepet vállal. Így született meg a DjMate.hu, mely Gyurics Máté regisztrált magyar lemezlovas (Magyar Lemezlovas Egyesület) bemutatkozó oldala és blogja.

 

Tervezés

 

Teljesen egyedi hangulatot teremtő oldal létrehozása volt a cél. Extravagáns, ambiciózus, zenei trendeknek megfelelni tudó fiatalos és dinamikus látványban gondolkoztunk, mivel tudtuk hogy az oldallal megcélzott közönség az ilyen stílusú oldalakat részesíti előnyben. A végeredményként megszületett stilizált űrlimuzinban utazó dj üzenete: a legjobb és legújabb zenék, távolság nem számít.

 

Vívmányok

 

Az alkalmazott Flash technológia segítségével egyedi és stílusazonos légkört sikerült teremteni. Könnyen kezelhető és látványos megjelenés mellett XML alapú programmodul került integrálásra, segítve a könnyed frissíthetőséget. A személyreszabott és újragondolt keresőoptimalizált blogrendszer alkalmazással kombinálva az oldal kulcsszó-pozíció eredményei kimagaslóak, világ szinten is.

 

Az oldal bemutatása

 

A bemutatkozó részen túl, programajánló, djmix letöltési lehetőség, képek, top10 lista teszik teljessé, és funkcinálisan is jól használhatóvá a weboldalt. A blog rész klasszikus közösségépítő tulajdonságát kiaknázva, mára több száz feliratkozott olvasót és érdeklődőt tömörít egybe és informál a zenei hírekről, új zenékről a honlap.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....