Dj Mate
Komplexitás: 4Alkalmazott szolgáltatások:

Internet Marketing - Honlapkészítés - Keresőoptimalizálás


Projekt leírás:


A feltörekvő tehetségek támogatásában az InteliArt is szerepet vállal. Így született meg a DjMate.hu, mely Gyurics Máté regisztrált magyar lemezlovas (Magyar Lemezlovas Egyesület) bemutatkozó oldala és blogja.

 

Tervezés

 

Teljesen egyedi hangulatot teremtő oldal létrehozása volt a cél. Extravagáns, ambiciózus, zenei trendeknek megfelelni tudó fiatalos és dinamikus látványban gondolkoztunk, mivel tudtuk hogy az oldallal megcélzott közönség az ilyen stílusú oldalakat részesíti előnyben. A végeredményként megszületett stilizált űrlimuzinban utazó dj üzenete: a legjobb és legújabb zenék, távolság nem számít.

 

Vívmányok

 

Az alkalmazott Flash technológia segítségével egyedi és stílusazonos légkört sikerült teremteni. Könnyen kezelhető és látványos megjelenés mellett XML alapú programmodul került integrálásra, segítve a könnyed frissíthetőséget. A személyreszabott és újragondolt keresőoptimalizált blogrendszer alkalmazással kombinálva az oldal kulcsszó-pozíció eredményei kimagaslóak, világ szinten is.

 

Az oldal bemutatása

 

A bemutatkozó részen túl, programajánló, djmix letöltési lehetőség, képek, top10 lista teszik teljessé, és funkcinálisan is jól használhatóvá a weboldalt. A blog rész klasszikus közösségépítő tulajdonságát kiaknázva, mára több száz feliratkozott olvasót és érdeklődőt tömörít egybe és informál a zenei hírekről, új zenékről a honlap.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....