E-kereskedelem, Webáruház
Online barangolásai során Ön is biztos elsétált már jó pár bolt előtt. Minden bizonnyal pár másodperc alatt képes volt eldönteni, hogy megáll e vásárolni vagy sem, megbízható árusítóhelynek tűnik e, vagy csak az árak gyanúsan csábítóak. Ugye ismerős érzés?


Most sétáljon el az általunk berendezett web áruház kirakata előtt, és képzelje el hogy ez az ízlésesen berendezett online bolt akár az Ön üzlete is lehetne! Hozza a termékit, mi pedig minden mást megteremtünk amire szüksége lehet. Nos? Kezdhetjük a berendezést?

http://webshop.miamiadministration.hu/

 

BASIC

Megoldást kínálunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Basic csomagunk tartalmazza mindazokat az induláshoz elengedhetetlen funkciókat, melyekre szüksége lehet. Próbálja ki nálunk a 21. század vezető értékesítési lehetőségét!

 

PRO

Minden vásárlói és tulajdonosi igényt kielégítő csomagunk lehetőséget teremt Önnek, hogy termékeit professzionális keretek között tárja a nagyközönség elé. Online értékesítésben felhalmozott szaktudásunk eszenciáját gyúrtuk bele a Pro webshopba, hogy termékeivel feltöltve a piacvezető online kereskedők körében köszönthessük!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....