Esztétikai fogászat
Komplexitás: 4Alkalmazott szolgáltatások:

Online Marketing Tanácsadás - Internet Marketing - Honlapkészítés - Keresőoptimalizálás


Projekt leírás:


Megrendelőnk a fogorvos szakma elismert szaktekintélye. Innovációs, Magyarországon ritka és újdonságnak számító kezelései és technikái egyedülállóak. Számos előadás és konferenciasorozat visszatérő előadója.

Modern fogászathoz modern weboldal

A professzionális szolgáltatás professzionális honlapot, tanácsadási rendszert és online időpontkérést kívánt. Az új funkciókkal a Volom Dental közelebb kerülhetett a fogászati problémákkal küszködő látogatókhoz, a fogorvosok a legkülönlegesebb kérdésekre is örömmel válaszolnak.

 

Szakszótárként használt kisokos, hírlevél feliratkozási lehetőség és számos SEO barát megoldás teszi teljessé a képet, mely funkciókkal az oldalt használók mindent megtudhatnak a fogaikról, azok problémáiról.


Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálási tevékenységünknek köszönhetően az oldal a keresők élén szerepel a prior kifejezésekre, melynek köszönhetően a fogászat online marketing értéke a többszörösére nőtt!Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Barócsi István

ügyv. ig.

Blochamps Ajánló levél

A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal. A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés. A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel...

még több ügyfél tapasztalat....