Esztétikai fogászat
Komplexitás: 4Alkalmazott szolgáltatások:

Online Marketing Tanácsadás - Internet Marketing - Honlapkészítés - Keresőoptimalizálás


Projekt leírás:


Megrendelőnk a fogorvos szakma elismert szaktekintélye. Innovációs, Magyarországon ritka és újdonságnak számító kezelései és technikái egyedülállóak. Számos előadás és konferenciasorozat visszatérő előadója.

Modern fogászathoz modern weboldal

A professzionális szolgáltatás professzionális honlapot, tanácsadási rendszert és online időpontkérést kívánt. Az új funkciókkal a Volom Dental közelebb kerülhetett a fogászati problémákkal küszködő látogatókhoz, a fogorvosok a legkülönlegesebb kérdésekre is örömmel válaszolnak.

 

Szakszótárként használt kisokos, hírlevél feliratkozási lehetőség és számos SEO barát megoldás teszi teljessé a képet, mely funkciókkal az oldalt használók mindent megtudhatnak a fogaikról, azok problémáiról.


Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálási tevékenységünknek köszönhetően az oldal a keresők élén szerepel a prior kifejezésekre, melynek köszönhetően a fogászat online marketing értéke a többszörösére nőtt!Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....