InteliArt versenyzők az Év honlapja címért

2011.11.21
év honlapja verseny

Amikor kiderült, hogy két munkánk is indul az Év honlapja versenyen, még nem gondoltuk volna, hogy kb. két héttel a szavazások zárása előtt mindkét nevezési kategóriában az élen leszünk. Persze sok van még hátra, fordulhat a kocka, de hogy mi lesz, a vége az kizárólag a nagyközönségen múlik.


Ritkán állunk meg körbenézni, hogy honnan indultunk és hova jutottunk. Amikor ezt a cikket írom, még korán sem biztos hogy célba is érünk, de már megérte ez a pillanat! Jó érzéssel tölt el, hogy szavazásra buzdító szavakat olvashatok a Ba-Ha-Ma’s Kft. oldalán a hírek között, és ugyanezt érzem a SN Rádió-t hallgatva, amikor a speaker a versenyről beszél. Nincs annál felemelőbb érzés, mint amikor az ügyfelek veszik vállukra az általunk alkotott online megjelenést, és saját ügyfeleiket, hallgatóikat arra ösztönzik, hogy ők is értékeljék az elkészült webes felületet. Mert ez nem más, mint a hőn áhított ügyfél elégedettség! Aki nem erre hajt, az a mai világban halálra van ítélve, vállalkozásának percei meg vannak számlálva. Ez hajt, ez mozgat mindent, ha nem vagy elég jó, ha nincs elégedettség, akkor továbbajánlás sincs és további közös munka sem, és megbízások, ügyfelek nélkül minden szolgáltató életképtelen.

Pályázaton, versenyen elindulni önmagában is pozitív eredmény. Sokan ezt a lépést sem teszik meg, félve a minősítéstől, a rossz fogadtatástól és kritikáktól. Kevesen merik vállalni azt, amit letettek az asztalra, és sajnos ilyenkor derül ki, hogy ki az, aki az ügyfélért dolgozott és ki az ügyfélnek. Utóbbi elvégzi csupán szerződésében foglalt feladatait, eléri a célszámokat és hátradől, mondván: Készen vagyunk!  Az első csoportba tartozók másként gondolkodnak: Mi az amit még tehetnénk azért, hogy még jobb eredmények szülessenek, még több elégedett vásárlója legyen?

Mi ezt a vonalat képviseljük. Hiszünk a közösen megálmodott online felületek sikerében, bármilyen szakterületről legyen szó. Lelkesedésünk és törekvéseink egyetlen célja az elismerés, kivívni az ügyfeleink és azok ügyfeleinek elismerését, mellékesen pedig akár a szakmáét is.

Így fordulhat elő az a kellemes szituáció, hogy eredményhirdetés nélkül is örülhetünk az eredményeknek, hiszen ügyfeleink már bizalmat szavaztak nekünk, büszkék az eddigi eredményekre, és ez a legfontosabb.

Persze hazudnánk, hogy ha azt állítanánk, hogy nem lenne kétszer ekkora mosoly az arcunkon egy (esetleg kettő) Év honlapja cím elnyerése után, így megragadnánk a lehetőséget, és tisztelettel kérnénk a kedves olvasót, hogy szavazzon az alábbi linkeken. Naponta 1 szavazat adható le, ha mindkét pályázót értékelné, kérjük látogasson vissza holnap is! Köszönjük szavazatát!

SN Rádió az év honlapján

Bahamas Kft. az év honlapján

Hozzászólás - Kérem töltse ki az alábbi mezőket

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....