Hotel Residence
Komplexitás: 3Alkalmazott szolgáltatások:

Social Marketing - Online Marketing Tanácsadás - Internet Marketing


Projekt leírás:


Ütemesen fejlődő, elegáns szállodalánc Balatoni szállódájának Facebook marketing megjelenéseit menedzseli Társaságunk. A rajongók gyűjtése nem automatizmusra, hanem a válogatott célközönségre fókuszált.

Facebook kampány

Útmutatásunkkal és célorientált kampánytervünkkel több ezer rajongó használja nap mint nap a hotel egyedi Facebook oldalát.

 

Havonta megújuló nyereményjátékokkal, kreatív Facebook hirdetésekkel, akciókkal és képes promóciókkal növeljük és erősítjük a szálloda rajongói táborát.

 

Facebook egyedi rajongói oldal

Egyedi, kialakult arculathoz igazított üdvözlőoldaluk teljesen új oldaláról mutatja be a Facebookban rejlő lehetőségeket. A hotel weblapjához illesztett Facebook információs box teszi teljessé a hotel - újdonságokra igen nyitott - online jelenlétét.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Barócsi István

ügyv. ig.

Blochamps Ajánló levél

A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal. A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés. A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel...

még több ügyfél tapasztalat....