Hotel Residence
Komplexitás: 3Alkalmazott szolgáltatások:

Social Marketing - Online Marketing Tanácsadás - Internet Marketing


Projekt leírás:


Ütemesen fejlődő, elegáns szállodalánc Balatoni szállódájának Facebook marketing megjelenéseit menedzseli Társaságunk. A rajongók gyűjtése nem automatizmusra, hanem a válogatott célközönségre fókuszált.

Facebook kampány

Útmutatásunkkal és célorientált kampánytervünkkel több ezer rajongó használja nap mint nap a hotel egyedi Facebook oldalát.

 

Havonta megújuló nyereményjátékokkal, kreatív Facebook hirdetésekkel, akciókkal és képes promóciókkal növeljük és erősítjük a szálloda rajongói táborát.

 

Facebook egyedi rajongói oldal

Egyedi, kialakult arculathoz igazított üdvözlőoldaluk teljesen új oldaláról mutatja be a Facebookban rejlő lehetőségeket. A hotel weblapjához illesztett Facebook információs box teszi teljessé a hotel - újdonságokra igen nyitott - online jelenlétét.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....