Adwords hirdetés
Szerezzen több vásárlót és ügyfelet Google Adwords hirdetéssel! Megjelenítheti hirdetéseit a Google Adwords rendszerben és a Google Adwords hirdetési hálózatában. Ön csak akkor fizet a Google fele, ha a felhasználók az Adwords hirdetéseire kattintanak.

Google Adwords

A Google széles körben elterjedt keresőprogram, az internetezők közül többnyire mindenki a Google segítségével keres információt, szolgáltatást az interneten. Keresési találatai között lehetőség nyílik szponzorált hirdetések elhelyezésére, melyért a "pay per click"- kattintás alapú fizetés - rendszerben történik a hirdetés kifizetése.

 

Egy dolgot azonban nem hagyhat figyelmen kívül: szakember segítsége nélkül könnyen pénzkidobássá válhat ez az amúgy hasznos reklám eszköz.

Egyszerű hasonlatként: egy rosszul beállított Google Adwords reklám kampány olyan, mintha az ember egy autópályán osztogatna szórólapot. Ne hagyja, hogy a potenciális érdeklődők elsuhanjanak Adwords hirdetései mellet.

Számtalan buktatót kerülhet el, ha velünk készítteti el Adwords kampányát. Az egyeztetések alkalmával segítünk a megfelelő kulcsszavak kiválasztásában, megalapozva ezzel a rendelkezésre álló költségkeret maximális kihasználtságát. Havi, heti vagy akár napi szintű folyamatelemzésekkel, jelentésekkel  és kulcsszó pozíció figyeléssel a piac minden rezzenésére a lehető leggyorsabban tudunk reagálni. A gyors reagálásnak és módosításoknak köszönhetően, termékét vagy szolgáltatását a lehetőség szerinti legjobb áron reklámozhatja, maximális kihasználtság mellet.

 

Az Adwords használatával könnyen, kalkulálhatóan fordíthat előre meghatározott összeget hirdetéseire, akár kampányszerűen is. Napi és havi költségkeret beállításával megfelelő ideig szerepeltetheti Adwords reklámait a találati listákban.

 

A megfelelő kulcsszavak kiválasztását, azok látogatói potenciájának vizsgálatát elvégezzük Ön helyett, majd közösen választjuk ki a legjobbakat. A kulcsszavak napi és havi szintű vizsgálatáról, eredményeiről folyamatos tájékoztatást kap.

 

Az Adwords használata segítséget nyújthat a keresőoptimalizálás indulásakor, illetve olyan esetekben ahol a keresőoptimalizálásra egyszerűen nincs elég idő.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....