Google Slam - Webcsillag születik ?

2010.11.03
Google Slam

"Ha nagy leszek, Google technokrata leszek!" ...vagy valami hasonlóan hangzatos szlogennel lehetne jellemezni, a Google hamarosan induló tehetségkutatásnak álcázott termékbemutatóját.


 

 

Mert valóban nincs másról szó: tovább promótálni a Google csoporthoz tartozó technológiákat és termékeket.

 

A már demó verzióban lévő Google Slam - www.demoslam.com - jó ötlet. Nincs annál jobb reklám minthogy játékos formában, százezreket versenyre ösztönözve vezessük rá a netezőket termékeink használatára.

 

Hogyan működik? Végy egy Google terméket, használd fel kreatívan, töltsd fel a videót a Google Slam-re, és várj. A "Slam of the week" azaz a hét legjobbját a látogatók fogják megszavazni, és ha elég őrült ötlettel álltál elő, tied a korona. Pontosabban a trófea: egy arany "O" betű a Google-ből, ezzel szimbolizálva a "velünk dolgozol, velünk játszol, velünk élsz, csapattag vagy" ideológiát.

 

Sok lehetőség rejlik a dologban, hisz több van benne mint "termékbemutatás". Biztos vagyok benne, hogy Google közeli cégek is elkészítik majd saját videóikat önreklámként, sőt új technológiák felbukkanására is számítani lehet, és számít is rá a Google.

 

Tömören összefoglalva a lényeget a 5ive slágerének refrénjét felhasználva: "Slam dunk da Google, put it up"..szóval tegyétek bátran fel, szeretnénk sok magyar filmet látni a bajnokok között!

 

Less rá: Google Demo Slam weboldala

Hozzászólás - Kérem töltse ki az alábbi mezőket

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....