Haiti földrengés, új technológia a közvetítésben

2010.01.25
Haiti földrengés panoráma videó

A technológia nem csak abban játszott fontos szerepet a haiti földrengést követően, hogy a világ egy emberként tudott villámgyorsan segítséget nyújtani a rászorulóknak, hanem a közvetítésekben is, hogy jobban láthassa mindenki, milyen pusztításokat végzett az ország területén.


 

A CNN új videótechnológiája hatalmas áttörés. A film lejátszása közben 360 fokban tudja a néző a felvételt forgatni, így a kamera egész környezete láthatóvá válik. A panorámavideó nézése közben a nagy felbontásnak köszönhetően zoomolni is lehet, így nem csak úgy érezheti a néző, hogy ott van a helyszínen, hanem a részletgazdag élményben is része lehet.

A videó Haiti fővárosába Port-au-Prince utcáin készült, az Immersive Media segítségével. Ők voltak akik a Google Street View elkészítésében is segédkeztek.

Tekintse meg a videót , majd ossza meg tapasztalatait velünk!

A videó nézése közben a képen a bal egér gomb nyomva tartásával és közben az egér elmozdításával tud körbenézni.

 

Hozzászólás - Kérem töltse ki az alábbi mezőket

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....