Honlapelemzés
Van már honlapja, de nem tudja, miért nem megy jól, miért nem látogatják olyan sokan mint a konkurenciáét? Érdekelné, hogy mit lehetne javítani rajta, hogy még több hasznot hozzon és még több látogatója legyen?Mi tudjuk a helyes válaszokat az Ön kérdéseire!

Honlapelemzés

Honlap elemzéseink mindegyike tartalmazz az adott honlap piaci szektorának elemzését, lehetséges új ügyfelek, vásárlók potenciális elérhetőségét (piackutatást), konkurenciák és konkurens weboldalak vizsgálatát. A megrendelt honlap elemzésben felülvizsgáljuk honlapja, ill. online megjelenésének teljes szövegezését, rámutatunk az esetleges strukturális problémákra, javaslatokat teszünk az alkalmazott technológiák optimálisabb felhasználására.

 

Részletes Honlapelemzés

 

Az általunk készített elemzések mindegyike, kivétel nélkül pozitív irányba mozdította el az adott honlap életét, akár működési akár e-marketing oldalról vizsgálva. Minden ügyfelünk személyre szabott megoldás csomagban is részesült, betekintést nyerve az elkövetett technológiai, strukturális vagy e-marketing hibák által okozott károkba. Károkba, igen, hisz minden egyes „elvesztegetett” év- hónap-nap, jóval alacsonyabb bevételhez juttatja a weboldal tulajdonosát mintha ugyanezen idő alatt egy látogatott és keresett weboldalt birtokolt volna. Adjon esélyt magának, hogy megtudhassa mivel és mennyivel növelhetné honlapja bevételeit vagy látogatottságát, adjon lehetőséget nekünk, hogy rávilágíthassunk online megjelenésének aktuális állapotára.


Honlap elemzésünk mellékletéként ajánlatot teszünk a problémák orvoslására. Cégfilozófiánk szerint nem konkurenciaként, hanem együttműködő partnerként tekintünk egyes speciális web fejlesztési ágazatok legjobbjaira, így biztosítva Önnek a legjobb lehetőségeket.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....