Honlapelemzés
Van már honlapja, de nem tudja, miért nem megy jól, miért nem látogatják olyan sokan mint a konkurenciáét? Érdekelné, hogy mit lehetne javítani rajta, hogy még több hasznot hozzon és még több látogatója legyen?Mi tudjuk a helyes válaszokat az Ön kérdéseire!

Honlapelemzés

Honlap elemzéseink mindegyike tartalmazz az adott honlap piaci szektorának elemzését, lehetséges új ügyfelek, vásárlók potenciális elérhetőségét (piackutatást), konkurenciák és konkurens weboldalak vizsgálatát. A megrendelt honlap elemzésben felülvizsgáljuk honlapja, ill. online megjelenésének teljes szövegezését, rámutatunk az esetleges strukturális problémákra, javaslatokat teszünk az alkalmazott technológiák optimálisabb felhasználására.

 

Részletes Honlapelemzés

 

Az általunk készített elemzések mindegyike, kivétel nélkül pozitív irányba mozdította el az adott honlap életét, akár működési akár e-marketing oldalról vizsgálva. Minden ügyfelünk személyre szabott megoldás csomagban is részesült, betekintést nyerve az elkövetett technológiai, strukturális vagy e-marketing hibák által okozott károkba. Károkba, igen, hisz minden egyes „elvesztegetett” év- hónap-nap, jóval alacsonyabb bevételhez juttatja a weboldal tulajdonosát mintha ugyanezen idő alatt egy látogatott és keresett weboldalt birtokolt volna. Adjon esélyt magának, hogy megtudhassa mivel és mennyivel növelhetné honlapja bevételeit vagy látogatottságát, adjon lehetőséget nekünk, hogy rávilágíthassunk online megjelenésének aktuális állapotára.


Honlap elemzésünk mellékletéként ajánlatot teszünk a problémák orvoslására. Cégfilozófiánk szerint nem konkurenciaként, hanem együttműködő partnerként tekintünk egyes speciális web fejlesztési ágazatok legjobbjaira, így biztosítva Önnek a legjobb lehetőségeket.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Barócsi István

ügyv. ig.

Blochamps Ajánló levél

A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal. A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés. A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel...

még több ügyfél tapasztalat....