Honlapkészítés
Látványos megjelenés és bonyolult programozás – Ennyi lenne csupán a honlapkészítés? Elengedhetetlen eszközei a honlapkészítésnek mind a megjelenés hatásossága mind a működéshez szükséges programháttér, de a folyamat melynek végén egy sikeres honlap születik nem ennyiből áll.

Honlapkészítés

A honlapkészítés elsősorban marketing- és célorientált munka. Minden munkafázisát nagyfokú és körültekintő tervezés előzi meg, de ez nem csak a mi feladatunk. Önnel együtt jelöljük ki a honlap feladatát és céljait, hogy azokat megformázva közös célokká váljanak.

 

A honlap az internetes vállalkozások üzlethelyisége, bemutatóterem, mely akkor hatékony, ha központi helyen van, a betérők otthonosan érzik magukat és könnyen megtalálják amit keresnek, vagy amit mutatni akarunk neki.


Filozófiánk szerint nincs két egyforma üzleti modell, nincs két egyforma honlap és a standard online megjelenések korszaka lezárult. Személyre szabott online megoldásaink, 100%-osan az Ön igénye és céljai szerinti kialakított egyedi megoldásink garantálják, hogy szakmai segítségünkkel online felülete, honlapja nem egy lesz a sok közül, hanem irányt is mutat a piac többi szereplőjének.

 

Egyedi honlap design


Honlapkészítés egyedi designTeljesen egyedi, sablonmentes felhasználói környezet és látvány kialakítása. Az online felületekkel szemben támasztott követelmények maradéktalan megvalósulása mellett, az már kialakult (vagy kialakítandó) arculatába illeszkedő, kereső- és felhasználóbarát strukturális és grafikai keretrendszer készül. Közös designegyeztetések, mintaelemzések és módosítási listák összesítésével egyedi elképzelések megvalósítása.

Társaságunk vezető tanácsadói segítségével, az előtérbe helyezésre szánt tartalmi prioritások kialakítása, felhasználó vezetés és irányítás a céltartalmak megjelölésével.

A következetes tartalmi és téma szerinti besorolás megvalósítása már a látványvilág, külalak kialakításánál meghatározó jelentőségű.

 

Programmotor és háttérmunka


Az InteliArt az ügyfelek igényeinek teljes kiszolgálását tűzte ki céljául. Minden honlap motor egyedileg testreszabott, mely az InteliArt saját fejlesztésű háttérszoftverére épül. A kreatív alkotás és a működés legoptimálisabb kiszolgálását szakmailag elismert programozók valósítják meg, minden igényt kielégítve. A programozás és a weblap böngészőben történő megjelenítése során is kiemelten fontos szerepet játszik a keresőoptimalizálás.

 

Dinamikus megjelenés, multimédia


A honlapkészítés során az aktuális trendeknek megfelelő, dinamikus megjelenítést alkalmazzuk, mely témától és tartalomtól függően változik, de mindig egységes, letisztult és harmonikus megjelenést tesz lehetővé. Tartalmazza a Flash, JavaScript és Ajax használatát. A megoldások kialakításánál kiemelt figyelmet kap a használhatóság és az oldal sebességének megtartása.

 

Ügyfélkapcsolat


Az InteliArt a szakmaiság fenntartása mellett nagy hangsúlyt fektet az ügyfeleivel történő kapcsolattartásra. A projekt és a honlapkészítés egész szakaszában a kijelölt személy folyamatos tájékoztatást tud adni a munka menetéről. A gyártás folyamatai során státuszjelentéssel szolgál, a projekt átadása után rendszeresen egyeztet a fejleményekről, jövőbeni fejlesztésekről.

 

Karbantartás, tartalomkezelés

 

A weboldal elkészülése csak egy nagy lépés a sikeres internetes jelenlét kialakításához. Az oldal tartalmának feltöltésében és annak szövegezésében kérheti tanácsadó segítségét. A tartalmak ízléses megjelenése, annak keresőbarát megfogalmazása és folyamatos aktualizálása mind fontos feladatok, melyet társaságunk elvégez Ön helyett, amennyiben idő- vagy erőforráshiány lépne fel.
A frissülő tartalom elengedhetetlen egy oldal jó működéséhez, az ezzel kapcsolatos feladatok elvégzését részben vagy egészben igényelheti cégünktől.

 

Social Marketing


Social MarketingA közösségi reklámtevékenység. Az internet változásával, az ún. WEB 2.0 térhódításával hatalmas szerephez jutottak a közösségi oldalak. Az ilyen felületeken kiaknázható hirdetési lehetőségek, kapcsolattartás az ott érdeklődőkkel, ajánlatok kommunikálása, fórumozás a témakörben, kedvezően alakítja az Ön internetes jelenlétet.

 

Hosting


Megbízható partnerünkkel, a SmartSector Kft.-vel az indulás óta harmonikus kapcsolatot alakítottunk ki, az InteliArt megbízóinak 95%-a elégedetten számol be a nyújtott tárhely és domain fenntartás szolgáltatásról. Társaságunk a hosting szolgáltatásért külön díjat nem számol fel, a SmartSector Kft. mindig aktuális árai az irányadóak.

 

Analitika


Az internetes megjelenés két mérési ponton ad visszacsatolást ügyfeleinknek. Az egyik a növekvő értékesítési mutatók, a másik pedig az internetes analitika. Az analitika az InteliArt minden ügyfelének ingyenesen rendelkezésére áll, azonban rendszeres elemzés és javaslattétel megrendelésével precízebben követheti nyomon forgalmát és dönthet honlapja fejlesztéséről.
Az ingyenes analitikai lehetőség a Google Analytics-be történő regisztrálást és hozzáférést jelenti.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....