Ügyfeleink az InteliArt-ról
Kreatív Online - Kommunikációs szakmai portál

 


Sajtómegjelenés - 2008 október 10.

Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak.

Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation rendezvényügynökség.

A Sensation nemcsak website-ját alakította át, hanem egy blogot is indított, amellyel az ügynökség mindennapi életét szeretnék bemutatni sok fotóval.

A site kreatív, grafikai kidolgozását a InteliArt készítette és az Aleph Interaktiv kivitelezte. A tartalmat S. Nagy Veronika, a Sensation ügyfélkapcsolati vezetője gondozza.

(Forrás: Kreatív Online)

Kreatív Online cikk - Inteliart

Barócsi István - ügyv. ig.

 


A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal.

A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés.

A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel foglalkozó társaság közül választotta ki.

A 2007 óta tartó üzleti együttműködés során az InteliArt a Blochamps Capital Kft. internetes megjelenését az online követelményeknek megfelelően kialakította és megbízható partnerként gondoskodik annak folyamatos karbantartásáról.

Blochamps Ajánló levél

Karagich István - Kuratórium elnöke

 


A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását.

A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán.

Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus, alkalmazkodó partneri viszonyt sikerült kiépítenünk az InteliArt munkatársaival.

A kialakult jó kooperációnak is köszönhetően a szolgáltató munkatársaival szinte állandó, a weboldalt érintő esetleges változtatások, a honlapra történő feltöltések miatt rendszeres kapcsolatban állunk, s az együttműködés során mindig ugyanazzal a pozitív hozzáállással találkozunk.

Messzehangzó alapítvány

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....