Kik vagyunk? - InteliArt Online Marketing Kft.
Bemutatkozás:

 

Az InteliArt cégcsoport 2001 óta van jelen az internetes piacon. Vezetői több multinacionális cég online térnyerését menedzselték, és az így felhalmozott szaktudásukat felhasználva számos kis- és középvállalkozás online fejlődését segítették elő.

 

Társaságunk alappillére érzékenységünk ügyfeleink egyedi igényei iránt. Hisszük, hogy nincs két egyforma üzleti modell, nincs két egyforma piaci szerepvállalás és ezáltal a sablon alapú online megjelenések korszaka lezárult.

 

Személyre szabott online megoldásaink, 100%-osan Ügyfeleink igénye és célszámai szerinti kialakított egyedi megoldásaink garantálják, hogy szakmai segítségünkkel online felülete nem egy lesz a sok közül, hanem irányt is mutat a piac többi szereplőjének.

 

Közös céljaink elérését válogatott és elismert szakemberek segítik. Speciális esetekben – ha azt a projekt megkívánja – közös egyeztető problémamegoldó találkozókat szervezünk az adott terület legjobbjaival. Ez az üzleti magatartás biztosítja megrendelőink számára online megjelenéseik maradéktalan sikerét.

 

Az új trendek és technológiák ugyancsak eszközpalettánkat gazdagítják, hisz mint oly sok más témában, a fejlődni tudás, a tanulás az online szakma elengedhetetlen kelléke. Nem állítjuk, hogy mélyen látunk a jövőbe - megteszik ezt helyettünk mások felelőtlenül -, viszont garantáljuk, hogy online felülete együtt fejlődhet a világgal, lépést tartva a legújabb lehetőségekkel.

 

Érdeklik az új web trendek és online technológiák? Olvasson bele szakmai híreinkbe! Naprakész információkkal gazdagodhat, tájékozódhat a friss IT és SEO azaz keresőoptimalizálással kapcsolatos hírekből. Iratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy ne maradjon le semmiről!

 

Partnereink büszkék az elért sikereinkre és kivétel nélkül pozitívan értékelik a közös munkát és az elért eredményeket.

 

Társaságunk kiemelten fontosnak ítéli a felelős társadalmi szerepvállalást és környezetünk védelmét. Feltörekvő tehetségek - zene és művészet témakörben - támogatása mellett, alapítványok rendszeres támogatója és partnere.

 

Tudjon meg többet e-marketing szolgáltatásainkról, vagy tekintse meg projektjeinket.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Barócsi István

ügyv. ig.

Blochamps Ajánló levél

A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal. A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés. A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel...

még több ügyfél tapasztalat....