Internet Marketing hírek és újdonságok
Szinte naponta jelennek meg friss hírek a Facebook fejlesztéseivel kapcsolatban. Az utóbbi időben a Graph Search leleplezése miatt voltak hangosak az internet marketinggel foglalkozó hírportálok. Évek óta visszatérő kérdés, hogy a Facebook hogyan tud szeletet hasítani a Google kereső uralmából, és most úgy néz ki, a hogyanra a Graph Search lesz a válasz.

Facebook Graph Search , Facebook SEO

Kommentek száma: 0 db.

Tovább...

Külföldön már teszt állapotban elindult a Facebook Offers - a közösségi média urának legújabb szolgáltatása. A kereskedelmi marketing bevonásával a közösségi oldal új perspektívát nyit a piacon, és lehet hogy a süllyesztőbe taszítja a közösségi vásárlással foglalkozó weboldalakat.

Bónusz Brigád, Kupon Világ, közösségi vásárlás

Teljes nyugodtsággal kimondhatjuk, hogy a Facebook nap mint nap változik. Külalakjában, tartalmában és adatvédelmi szempontok terén is folyamatos az újítás. A jelenleg cégek számára is elérhető és alkalmazható Facebook oldalakról, azaz Timeline-ról adunk rövid tájékoztatót, azokról a tényekről és hibákról, amiket érdemes figyelembe venni.

Facebook céges oldal

Kommentek száma: 1 db.

A timeline titkai és hibái

Amikor kiderült, hogy két munkánk is indul az Év honlapja versenyen, még nem gondoltuk volna, hogy kb. két héttel a szavazások zárása előtt mindkét nevezési kategóriában az élen leszünk. Persze sok van még hátra, fordulhat a kocka, de hogy mi lesz, a vége az kizárólag a nagyközönségen múlik.

év honlapja verseny

Kommentek száma: 0 db.

Mert pályázni jó!

Volt sok zűrzavar, régi rádiókból lett új, nem változott semmi csak név váltás volt. A két top rádióállomáson kívül – ha csak Budapestet figyeljük – számos tematikus és szórakoztató rádió foglalja el a frekvenciákat.

Online Rádiók

Kommentek száma: 0 db.

Online rádiók

Blogolás a neten

2011.09.22


Érdemes-e, hogyan kezdjünk neki, mit tegyünk a látogatókért?
A blogolás továbbra is nagy divat az interneten, számtalan helyen és számtalan témában indítanak az emberek blogokat. A sok-sok blog közül néhány nagyon olvasott, postjai pörögnek a közösségi médiában is, viszont sok meghal, eltűnik az internet végtelen szemeteskukájában.

Blogolási kézikönyv

Kommentek száma: 3 db.

Mit kell tudni a blogokról

Idén is dübörög a gépezet. A kormány a tavalyi évhez hasonlóan kedvező pályázatokat indít 2012-ben is, az Új Széchenyi Terv keretein belül. Örömmel láttuk, hogy az Informatikai pályázatok idén is elérhetőek, így a látványos lemaradást, amely vállalatirányítási szoftverek és vállalati honlapok, webáruházak terén itthon tapasztalhatunk töretlenül fejlődhet tovább a támogatások segítséggel.

Új Széchenyi Terv 2012

"Ha nagy leszek, Google technokrata leszek!" ...vagy valami hasonlóan hangzatos szlogennel lehetne jellemezni, a Google hamarosan induló tehetségkutatásnak álcázott termékbemutatóját.

Google Slam

Kommentek száma: 0 db.

Slam dunk da...

Hamarosan indul a magyar e-bay aukciós weboldala. Magyar embereknek, magyarországi szállítással és hatalmas választékkal. Ami eddig undergroundnak számított - a Facebook magyarosításának hatásait tekintve -, az nagyon széles körben lehet kedvelt és látogatott weboldal.

e-bay.hu

Kommentek száma: 0 db.

Vége a Vaterának?

A következő cikkben csak a valóság olvasható a keresőoptimalizálásról. Itt csak a száraz tények szerepelnek, egy kivonat a google által kiadott javaslatok és elvárások alapján. Minek kell megfelelnie egy keresőoptimalizáló cégnek.

SEO

Kommentek száma: 0 db.

Kivonat a google irányelveiből
1 2 3

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....