Szolgáltatásaink
Online Marketing

Internettel, honlapkészítéssel, keresőoptimalizálással kapcsolatos kérdése van? Tegye fel kérdéseit még ma, hogy holnap már a megoldásokról beszélgethessünk!


Facebook marketing

A közösségi média napjaink elterjedt marketing eszköze. A siker kulcsa, a megfelelő út kiválasztása a célközönség eléréséhez. A közösségi média lüktet és mindig új lehetőségeket hoz a piacon. A social marketing teljes odafigyelést és törődést igényel, ha sikereket akar elérni! Ezt mi magunkra vállaljuk!


E-kereskedelem, Webáruház

Online barangolásai során Ön is biztos elsétált már jó pár bolt előtt. Minden bizonnyal pár másodperc alatt képes volt eldönteni, hogy megáll e vásárolni vagy sem, megbízható árusítóhelynek tűnik e, vagy csak az árak gyanúsan csábítóak. Ugye ismerős érzés?


Uniós pályázat

Nagy segítség lehet egy EU pályázati támogatás megnyerése olyan esetekben, amikor a megálmodott projekt (legyen szó akár egy honlapról vagy web áruházról) kivitelezése finanszírozási problémák miatt nem valósulhatna meg. Lehetőséget biztosíthat olyan ötletek formába öntéséhez, melyek más módon elhalnának.


Honlapelemzés

Van már honlapja, de nem tudja, miért nem megy jól, miért nem látogatják olyan sokan mint a konkurenciáét? Érdekelné, hogy mit lehetne javítani rajta, hogy még több hasznot hozzon és még több látogatója legyen?Mi tudjuk a helyes válaszokat az Ön kérdéseire!


Online Marketing

A magyarországi internetezők számának ugrásszerű növekedésével új lehetőségek nyíltak meg a magukat, terméküket vagy szolgáltatásaikat reklámozni kívánók előtt. Ezen lehetőség kiaknázása elengedhetetlen. Ma már több mint a lakosság fele rendszeresen használja az internetet, a naponta rendszeresen internetezők száma pedig folyamatosan nő.


Honlapkészítés

Látványos megjelenés és bonyolult programozás – Ennyi lenne csupán a honlapkészítés? Elengedhetetlen eszközei a honlapkészítésnek mind a megjelenés hatásossága mind a működéshez szükséges programháttér, de a folyamat melynek végén egy sikeres honlap születik nem ennyiből áll.


H2SEO4

Mindenki szeretné weboldalát, honlapját, webáruházát a keresési listák élén tudni, de még sincs mindenki az elsők között. Ennek oka nyilvánvaló és röviden leegyszerűsítve egy hasonlattal magyarázható.


Google Adwords

Szerezzen több vásárlót és ügyfelet Google Adwords hirdetéssel! Megjelenítheti hirdetéseit a Google Adwords rendszerben és a Google Adwords hirdetési hálózatában. Ön csak akkor fizet a Google fele, ha a felhasználók az Adwords hirdetéseire kattintanak.


Internet Marketing Oktatás

Marketingeseknek, cégvezetőknek és mindenkinek, akit érdekel az internetes üzletszerzés. Tudja meg részletesen milyen marketing eszközöket rejt magában az internet, milyen lehetőségeket tartogat az Ön számára, és mindezt milyen költséghatékonyan! Tudja meg miből maradt ki eddig.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....