Internet Marketing Oktatás
Marketingeseknek, cégvezetőknek és mindenkinek, akit érdekel az internetes üzletszerzés. Tudja meg részletesen milyen marketing eszközöket rejt magában az internet, milyen lehetőségeket tartogat az Ön számára, és mindezt milyen költséghatékonyan! Tudja meg miből maradt ki eddig.

Internet Marketing Oktatás

Komplex tájékoztatást kaphat az internet jelenlegi helyzetéről, annak vívmányairól, statisztikákról, eredményekről Magyarországon és nemzetközi viszonylatban is. Részletesen bemutatjuk, milyen marketing eszközök állnak rendelkezésére akár ingyenesen is.


Lerántjuk a leplet, és rávilágítunk mi hiányzott eddig cége e-marketing tevékenységéből, mivel tudja növelni bevételeit és forgalmát, gyarapítani ügyfeleinek számát és lehagyni a konkurenciát.


Nem „know-how-t” tudásbázist vagy CD-t kap, hanem célravezető és személyre szabott problémamegoldásokat. Marketing oktatásaink végén, melyek általában 7-8 alkalom terjedelműek, a minden témakört átfogó tudásanyagon túl választ kaphat egyedi kérdéseire is.

 

Alap e-marketing témakörök:

 

  • Internet helyzet Magyarországon és külföldön
  • A látogatói szokások változásai, aktuális trendek
  • A keresőoptimalizálás használata
  • Statisztikai, analitikai adatok elemzése
  • Social Media lehetőségek
  • Internetes vásárlás
  • Egyedi megoldások


Internet marketing oktatás megrendeléséhes, kérjük használja az ajánlatkérés funkciót.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Barócsi István

ügyv. ig.

Blochamps Ajánló levél

A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal. A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés. A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel...

még több ügyfél tapasztalat....