Internet Marketing Oktatás
Marketingeseknek, cégvezetőknek és mindenkinek, akit érdekel az internetes üzletszerzés. Tudja meg részletesen milyen marketing eszközöket rejt magában az internet, milyen lehetőségeket tartogat az Ön számára, és mindezt milyen költséghatékonyan! Tudja meg miből maradt ki eddig.

Internet Marketing Oktatás

Komplex tájékoztatást kaphat az internet jelenlegi helyzetéről, annak vívmányairól, statisztikákról, eredményekről Magyarországon és nemzetközi viszonylatban is. Részletesen bemutatjuk, milyen marketing eszközök állnak rendelkezésére akár ingyenesen is.


Lerántjuk a leplet, és rávilágítunk mi hiányzott eddig cége e-marketing tevékenységéből, mivel tudja növelni bevételeit és forgalmát, gyarapítani ügyfeleinek számát és lehagyni a konkurenciát.


Nem „know-how-t” tudásbázist vagy CD-t kap, hanem célravezető és személyre szabott problémamegoldásokat. Marketing oktatásaink végén, melyek általában 7-8 alkalom terjedelműek, a minden témakört átfogó tudásanyagon túl választ kaphat egyedi kérdéseire is.

 

Alap e-marketing témakörök:

 

  • Internet helyzet Magyarországon és külföldön
  • A látogatói szokások változásai, aktuális trendek
  • A keresőoptimalizálás használata
  • Statisztikai, analitikai adatok elemzése
  • Social Media lehetőségek
  • Internetes vásárlás
  • Egyedi megoldások


Internet marketing oktatás megrendeléséhes, kérjük használja az ajánlatkérés funkciót.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....