Internet Marketing
A magyarországi internetezők számának ugrásszerű növekedésével új lehetőségek nyíltak meg a magukat, terméküket vagy szolgáltatásaikat reklámozni kívánók előtt. Ezen lehetőség kiaknázása elengedhetetlen. Ma már több mint a lakosság fele rendszeresen használja az internetet, a naponta rendszeresen internetezők száma pedig folyamatosan nő.

Online Marketing

Az így kialakuló netezők, érdeklődők elérése mára külön szakmává nőtte ki magát. Az e-marketing nélkülözhetetlen mindenki számára, aki nem „csak” digitális névjegykártyaként használja weboldalát. Marketing eszközként használva, kreatív megoldások egész sorát alkalmazhatjuk.


Számtalan eszköz áll rendelkezésünkre mellyel növelni tudjuk az érdeklődést, de ez még kevés. Az érdeklődés fenntartása a cél, annak oly mértékű fokozásával, hogy az érdeklődőből minél előbb vásárló, partner, megrendelő váljon.

 

Miért kihagyhatalan az e-marketing?

 

Rengetegen futnak bele abba a hibába, hogy olyan eszközök használatát erőltetik sikertelenül, mely egy másik helyzetben (más oldalon) kimagasló eredményeket hozott. Pedig a megoldás pofonegyszerű és nem is titok: az adott szituációban a legmegfelelőbb eszköz, eszközcsomag alkalmazása hozhatja csak meg a várt e-marketing eredményeket. A sablon marketing megoldásokat gyorsan el kell felejteni.


Személyre szabott megoldásaink alapja, ügyfeleink és céljaik részletes megismerése. Az ily módon szerzett információ alapján történő tanácsadás és odafigyelés kulcsfontosságú, hisz e szerint választhatunk e-marketing eszközöket az adott feladathoz, kreatív kommunikációs formához.

 

Online Marketing körförgás

 

E-markeitng körforgás

 

Az online marketing során a célkitűzésnek megfelelő megoldások kiválasztása, az eszközök professzionális használata és a marketing büdzsé megfelelő elosztása hozhatja csak meg a megfelelő eredményt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....