Internet Marketing
A magyarországi internetezők számának ugrásszerű növekedésével új lehetőségek nyíltak meg a magukat, terméküket vagy szolgáltatásaikat reklámozni kívánók előtt. Ezen lehetőség kiaknázása elengedhetetlen. Ma már több mint a lakosság fele rendszeresen használja az internetet, a naponta rendszeresen internetezők száma pedig folyamatosan nő.

Online Marketing

Az így kialakuló netezők, érdeklődők elérése mára külön szakmává nőtte ki magát. Az e-marketing nélkülözhetetlen mindenki számára, aki nem „csak” digitális névjegykártyaként használja weboldalát. Marketing eszközként használva, kreatív megoldások egész sorát alkalmazhatjuk.


Számtalan eszköz áll rendelkezésünkre mellyel növelni tudjuk az érdeklődést, de ez még kevés. Az érdeklődés fenntartása a cél, annak oly mértékű fokozásával, hogy az érdeklődőből minél előbb vásárló, partner, megrendelő váljon.

 

Miért kihagyhatalan az e-marketing?

 

Rengetegen futnak bele abba a hibába, hogy olyan eszközök használatát erőltetik sikertelenül, mely egy másik helyzetben (más oldalon) kimagasló eredményeket hozott. Pedig a megoldás pofonegyszerű és nem is titok: az adott szituációban a legmegfelelőbb eszköz, eszközcsomag alkalmazása hozhatja csak meg a várt e-marketing eredményeket. A sablon marketing megoldásokat gyorsan el kell felejteni.


Személyre szabott megoldásaink alapja, ügyfeleink és céljaik részletes megismerése. Az ily módon szerzett információ alapján történő tanácsadás és odafigyelés kulcsfontosságú, hisz e szerint választhatunk e-marketing eszközöket az adott feladathoz, kreatív kommunikációs formához.

 

Online Marketing körförgás

 

E-markeitng körforgás

 

Az online marketing során a célkitűzésnek megfelelő megoldások kiválasztása, az eszközök professzionális használata és a marketing büdzsé megfelelő elosztása hozhatja csak meg a megfelelő eredményt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....