Magyar Tudományos Akadémia Könyvtára
Komplexitás: 6Alkalmazott szolgáltatások:

Honlapkészítés - Keresőoptimalizálás


Projekt leírás:


Az InteliArt első nagyprojektjeinek egyike volt a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtárának weboldala. Több évig elláttuk és támogattuk a Könyvtár weboldalával kapcsolatos munkálatokat, új tartalmak felvitelét. A 2004-ben indult közös munka egészen 2008-ig tartott, a jó kapcsolat mind a mai napig megmaradt a könyvtár munkatársaival.

 

Tervezés

 

Egyedi látványvilág kialakítása, több, közös egyeztetés alkalmával valósult meg. Fontos szempont volt a kontrasztos és jól olvasható kialakítás, továbbá a minden felbontás és böngészőtípus mellett egységes megjelenés, hogy a könyvtár adatbázisát távolról elérők esetenként régebbi géptipusain is esztétikusan jelenjen meg a honlap. Különösen nagy kihívás volt a hatalmas mennyíségű írott és képi anyag mejelenítése és rendszerbe foglalása.

 

Vívmányok

 

Többnyelvű keretrendszer mellet, dinamikusan ablakmérethez igazodó navigáció és XML alapú információs hírblokk tette teljessé a honlap működését. A generált HTML alapú oldal keresőoptimalizálásának köszönhetően, kimagasló kulcsszó-pozíció eredményeket és magas pagerank (Google besorolás) értékeket mérhettünk a vizsgált időszakban.

 

Az oldal bemutatása

 

A Magyar Tudományos Akadémia Könyvtárának mindennapi életét segítő, a hatalmas dokumentum -levél, mikrofilm, gyűjtemények- mennyiség kategorizált és jól struktúrált böngészését, esetenként közvetlen online elérését lehetővé tevő komplex honlaprendszer. Újdonságként alkalmazott technológiai megoldásaival méltó helyre pozícionálta magát az európai könyvtárak online megfelelői között.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....