Messzehangzó Alapítvány
Komplexitás: 3Alkalmazott szolgáltatások:

Honlapkészítés


Projekt leírás:


A Messzehangzó Tábor Alapítvány 2009-ben kereste meg társaságunkat azzal, hogy az alapítvány lehetőségeihez mérten költséghatékony, de mindenképpen multifunkcionálisan használható új alapítványi honlapot készíttesen.

 

Tervezés

 

Az alapítvány céljait megismerve, társaságunk kifejezetten alapítványokra szabott, egyedi támogatási programjának részeként elkezdtük a közös munkát. Fontos szempont volt hogy az új honlap egyaránt megállja helyét mind a támogatók, mind a támogatottak eltérő ízlésvilágának tekintetében is. Az alap arculati elemeket felhasználva, barátságos hangulatú és egyben felelőségteljes célokat megvalósítani tudó szervezet image-át öntöttük online formába.

 

Vívmányok

 

Teljesen egyedi sablonrendszer kialakításán túl, bővített navigációs és menüvezérlő rendszer kialakítása, tovább az ajánló dobozok marketing ereje és hathatós segítsége az információ átadásban teszi teljessé az összképet. Alapítványról lévén szó, számukra költségmentesen használható kép és videómegjelenítő modul került integrálásra.

 

Az oldal bemutatása

 

A Messzehangzó Tábor Alapitvány mindennapi munkáját megkönnyítő, online marketing eszközként és központi információs központként használt webfelület, honlap kiépítése volt a cél. A támogatók, támogatottak és alapítók visszajelzései alapján, az oldal beváltotta a hozzá fűzött reményeket.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....