Mol Nyereményjáték Online kampány
Komplexitás: 3Alkalmazott szolgáltatások:

Social Marketing - Online Marketing Tanácsadás - Internet Marketing - Honlapkészítés


Projekt leírás:


PR ügynökségi partnerünkkel közösen - The Guidency PR ügynökséggel - alkottuk meg Magyarország vezető olajipari vállalata és a Swarovski közös nyereményjátékának promócióját.

 

Az általunk készített mikrosite fejlesztéssel, a nyereményjátékon való részvétel és a pontgyűjtés menete gyors és egyszerű megoldást kínál a látogatóknak.

 

Minden részletre kiterjedő support szolgáltatásunknak köszönhetően az adat aktualizálás és a kapcsolatfelvételek kezelése gördülékenyen, Megrendelőnk elégedettségével zajlik.

 

A közösségi média kampányt is az InteliArt kezeli napi szinten: Facebook promóciók felügyelete, Facebook oldal frissítése , Facebook rajongótábor kezelés, stb.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Barócsi István

ügyv. ig.

Blochamps Ajánló levél

A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal. A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés. A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel...

még több ügyfél tapasztalat....