Mol Nyereményjáték Online kampány
Komplexitás: 3Alkalmazott szolgáltatások:

Social Marketing - Online Marketing Tanácsadás - Internet Marketing - Honlapkészítés


Projekt leírás:


PR ügynökségi partnerünkkel közösen - The Guidency PR ügynökséggel - alkottuk meg Magyarország vezető olajipari vállalata és a Swarovski közös nyereményjátékának promócióját.

 

Az általunk készített mikrosite fejlesztéssel, a nyereményjátékon való részvétel és a pontgyűjtés menete gyors és egyszerű megoldást kínál a látogatóknak.

 

Minden részletre kiterjedő support szolgáltatásunknak köszönhetően az adat aktualizálás és a kapcsolatfelvételek kezelése gördülékenyen, Megrendelőnk elégedettségével zajlik.

 

A közösségi média kampányt is az InteliArt kezeli napi szinten: Facebook promóciók felügyelete, Facebook oldal frissítése , Facebook rajongótábor kezelés, stb.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....