Mol Nyereményjáték Online kampány
Komplexitás: 3Alkalmazott szolgáltatások:

Social Marketing - Online Marketing Tanácsadás - Internet Marketing - Honlapkészítés


Projekt leírás:


PR ügynökségi partnerünkkel közösen - The Guidency PR ügynökséggel - alkottuk meg Magyarország vezető olajipari vállalata és a Swarovski közös nyereményjátékának promócióját.

 

Az általunk készített mikrosite fejlesztéssel, a nyereményjátékon való részvétel és a pontgyűjtés menete gyors és egyszerű megoldást kínál a látogatóknak.

 

Minden részletre kiterjedő support szolgáltatásunknak köszönhetően az adat aktualizálás és a kapcsolatfelvételek kezelése gördülékenyen, Megrendelőnk elégedettségével zajlik.

 

A közösségi média kampányt is az InteliArt kezeli napi szinten: Facebook promóciók felügyelete, Facebook oldal frissítése , Facebook rajongótábor kezelés, stb.Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....