Open Press arculatváltás
Komplexitás: 5Alkalmazott szolgáltatások:

Online Marketing Tanácsadás - Honlapkészítés


Projekt leírás:


Az Open-Press nemzetközi fotó és hírügynökség hátterében komoly programozói és szervezési munka áll. Ennek bemutatásához szükségessé vált egy modern, trendeknek megfelelő külalak.

 

Tervezés

 

Az oldal külalakjának újragondolását bonyolult tervezési időszak előzte meg. Szükség volt a háttér működésének ismeretére, továbbá központi feladat volt a felhasználóbarát felületek kialakítása.

Fontos volt, hogy az oldalt rendszeres napi használatra kell tervezni, nagyrészt munkafelületként kerül alkalmazásra.

 

Vívmányok

 

Koncepciónk, hogy a JavaScript elterjedésével már a böngészőkben is van lehetőség hasonló felületeket kialakítani, mint a megszokott Windows vagy Macintosh operációs rendszereken. Ezen megoldások állhatnak legközelebb a felhasználókhoz.

A közel 5000 soros JavaScript elemek közül néhány: Egérrel történő képcsoportosítás, bonyolult űrlapok egyszerűsítése, újratöltés nélküli mappák közötti mozgatás, látványos animációk.

A fejlesztésekkel találkozhat, ha beregisztrál az oldalra.

 

Az oldal bemutatása

 

A weboldal olyan fotósoknak, újságíróknak,  hír és médiaügynökségeknek készült, akik az internet adta nemzetköziség lehetőségeit szeretnék kihasználni.

A felhasználók eladóként és vásárlóként is otthonosan használhatják a kiépített rendszert.

Számos vívmány segíti az felhasználókat, többek között a 3D keresés és például a földrajzi pozíció általi fotós kereső.

 

Várható átadás: 2010 első félévVegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Barócsi István

ügyv. ig.

Blochamps Ajánló levél

A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal. A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés. A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel...

még több ügyfél tapasztalat....