Open Press arculatváltás
Komplexitás: 5Alkalmazott szolgáltatások:

Online Marketing Tanácsadás - Honlapkészítés


Projekt leírás:


Az Open-Press nemzetközi fotó és hírügynökség hátterében komoly programozói és szervezési munka áll. Ennek bemutatásához szükségessé vált egy modern, trendeknek megfelelő külalak.

 

Tervezés

 

Az oldal külalakjának újragondolását bonyolult tervezési időszak előzte meg. Szükség volt a háttér működésének ismeretére, továbbá központi feladat volt a felhasználóbarát felületek kialakítása.

Fontos volt, hogy az oldalt rendszeres napi használatra kell tervezni, nagyrészt munkafelületként kerül alkalmazásra.

 

Vívmányok

 

Koncepciónk, hogy a JavaScript elterjedésével már a böngészőkben is van lehetőség hasonló felületeket kialakítani, mint a megszokott Windows vagy Macintosh operációs rendszereken. Ezen megoldások állhatnak legközelebb a felhasználókhoz.

A közel 5000 soros JavaScript elemek közül néhány: Egérrel történő képcsoportosítás, bonyolult űrlapok egyszerűsítése, újratöltés nélküli mappák közötti mozgatás, látványos animációk.

A fejlesztésekkel találkozhat, ha beregisztrál az oldalra.

 

Az oldal bemutatása

 

A weboldal olyan fotósoknak, újságíróknak,  hír és médiaügynökségeknek készült, akik az internet adta nemzetköziség lehetőségeit szeretnék kihasználni.

A felhasználók eladóként és vásárlóként is otthonosan használhatják a kiépített rendszert.

Számos vívmány segíti az felhasználókat, többek között a 3D keresés és például a földrajzi pozíció általi fotós kereső.

 

Várható átadás: 2010 első félévVegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....