Keresőoptimalizálás
Mindenki szeretné weboldalát, honlapját, webáruházát a keresési listák élén tudni, de még sincs mindenki az elsők között. Ennek oka nyilvánvaló és röviden leegyszerűsítve egy hasonlattal magyarázható.

H2SEO4

Ki venné meg a könyvem a könyvesboltban, ha se szerzőt, se címet nem adok neki, és csak becsúsztatom a többi könyv mellé?


Persze elképzelhető hogy zseniális és korszakalkotó tartalommal bír, sőt lehet, hogy sokakat érdekel is a téma, de hogyan értesülhetnének róla, ha boltban azt se tudják, hogy van ilyen?


Egy szerencsés esetben: véletlenül.

 

A megoldás: keresőoptimalizálás


Az összes online megjelenés ugyanilyen problémákkal küszködhet, ha nem kellő odafigyeléssel és szakértelemmel készült. Hiába bír értékes és minőségi tartalommal vagy szolgáltatással, hiába árul vagy hirdet első osztályú termékeket, ha nem találnak rá a keresők. Véletlenekre pedig nem alapozhatunk.


A vásárlók, új ügyfelek, megrendelők, azaz a potenciális látogatók honlapunkra webáruházunkba történő irányítása, csábítása a legfontosabb feladatunk.


Mivel az internetes kereső szolgáltatók közül a Google-t használják világszinten a legtöbben így elsősorban arra érdemes felkészíteni weboldalunkat, hogy a Google-el keresők eljussanak honlapunkra. Ezt a felkészítést, és az azt követő folyamatos munkát nevezzük keresőoptimalizálásnak az angol „Search Engine Optimalization” röviden SEO után.


SEO hatás a látogatottságraAki pedig a Google organikus találati listák élén foglal helyet, az profitál is pozíciójából. Többet, mint a szponzorált hirdetésekből. Tény, hogy a Google keresőt alkalmazók háromnegyede ritkán keres az első 20-40 találaton túl. Ha pedig egy honlapot, szolgáltatást vagy terméket hamarabb megtalálnak az az oldal látogatottsági adatain, és értékesítési mutatóin is meglátszik.

 

Biztonságos SEO

 

Sok módszer létezik arra, hogy honlapunk az elsők között legyen, melyek nagy része kérész életű, hatásfoka gyenge. Ha tartós és hosszú távú eredményeket szeretnénk elérni, mindenképp az alapoknál kell kezdeni, azaz a honlapot működtető úgynevezett háttérprogramnál. Csak röviden, ha az alapok megvannak, foglalkoznunk kell a tartalommal: szóljon valami(k)ről de ne mindenről! Végezetül tegyünk azért, hogy oldalunk minden témába vágó oldalon megjelenjen, növelve honlapunk népszerűségét.


Nem bonyolult és megfoghatatlan boszorkányműveletekről van szó, csupán pontos és célorientált tervezés, precíz megvalósítás és következetes kitartás szükségeltetik a sikerhez.


Ügyfeleink elégedettsége, elért eredményeink garantálják Önnek keresőoptimalizálási módszereink sikerességét.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Kreatív Online

Kommunikációs szakmai portál

Kreatív Online cikk - Inteliart

Sajtómegjelenés - 2008 október 10. Megújította internetes jelenlétét a Sensation rendezvényügynökség: nemcsak a website kapott új struktúrát, hanem egy blogot is indítottak. Teljes átalakításon esett át ügynökségünk weboldala. A vadonatúj honlap nemcsak szebb lett, de érdekesebb, izgalmasabb is, és az eddiginél még könnyebben használható - értesítette a Kreatív Online-t a Sensation...

még több ügyfél tapasztalat....