Social Marketing
A közösségi média napjaink elterjedt marketing eszköze. A siker kulcsa, a megfelelő út kiválasztása a célközönség eléréséhez. A közösségi média lüktet és mindig új lehetőségeket hoz a piacon. A social marketing teljes odafigyelést és törődést igényel, ha sikereket akar elérni! Ezt mi magunkra vállaljuk!

Facebook marketing

Facebook kampányok futtatása és fizetett Facebook hirdetés

Cégünk napi szinten követi a Facebook rohanó tempójú változásait és a facebook felhasználok aktuális irányultságait. 

 

Amiben tapasztalatunk van: 

  • Egyedi facebook oldalak létrehozása

  • Rajongók gyűjtése a facebook csatornáin

  • Alkalmazások fejlesztése

  • Nyereményjátékok levezénylése

  • Facebook rajongói oldalak mozgatása, karbantartása (nem csak like gyűjtés, hanem az ún. talk about this magasan tartása)

Ha ilyen irányú kampányt szeretne futtatni és azt biztos kezekben tartani, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Social Media Marketing - Közösségi Média Marketing

A közösségi média marketing kihasználása már jóval korábban megjelent a piacon, azonban a Facebook elterjedésével annak iszonyatos erejének felismerésekor került reflektorfénybe ez a piaci lehetőség.

Napjaink egyik legsikeresebb és legjobban alkalmazható marketing tevékenysége, azonban számos példa mutatja, hogy az "egyszerű" lépés balul is elsülhet.

Egyelőre minden platformon könnyedén veszik a felhasználók a reklámokat, hiszen rendezett formában jelenik meg előttük, nem túl tolakodóan, azonban a reklám vakság itt is visszaüthet.

Közösség kovácsolás, rajongók, követők gyűjtése

A Magyarországon kicsit UFO-ként kezelt twitter kisebb lehetőséget nyújt marketing területen, azonban számos termék, szolgáltatás vagy közszereplő marketing stratégiájába könnyedén illeszkedik.

Ezzel szemben a Facebook sokkal nagyobb százalékban kihasználható, de a Facebook marketing használata sem minden esetben javasolt, hiszen nem minden esetben lehet közösséget építeni az érték/cél köré.

A közösség gyűjtésére nincs konkrét válasz, hiszen a közösség véleménye és egyben az aktuális sikert hozó lehetőségek is folyamatosan, akár hétről hétre változnak. A teendő az, hogy mindig a legnagyobb hullám tetején lovagolva kell a legnagyobb eredményt elérve a potenciális célközönséget elcsábítani.

A közösségi média jobban hasonlít az élet szabályaira, így itt is igaz, hogy a rajongókat megtartani nehezebb, mint megszerezni. Ezért fontos, hogy a közösség építése után egy arany középutat találva a diszciplináris és a banális közösség management között.

Alkalmazások és Játékok

A közösségi média egyik legjobban használható eszközei a fejleszthetőség miatt az alkalmazások és a játékok, legyen akár szó valós minigame-ről, vagy akár nyereményjátékról.

Kvázi ingyenes szórakozás és nyereményhez jutás mindig csábító lehet, ezen eszközök rajongók gyűjtésére és megtartására is alkalmasak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Barócsi István

ügyv. ig.

Blochamps Ajánló levél

A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal. A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés. A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel...

még több ügyfél tapasztalat....