Super Bowl és NFL az interneten

2010.02.07
Super Bowl és Arena Bowl 2010

A világ egyik legnagyobb sporteseménye, a TV-ben a legnézettebb műsorként tartják számon. Az Interneten is uralkodik. Az NFL stábjai tudják mire kell használni az online felületeket. A magyar amerikai foci még téli álmát alussza.


2010 február 7. - Ismét kezdődik az év legjobban nézett sportgálája, a Super Bowl. Nézzük sorban, milyen online marketing eszközöket használnak az esemény népszerűsítésére és a netezők kiszolgálására.

 

A teljes cikket Hajzer Bence blogjában olvashatja el.

Kommentek

#2 InteliArt - 2010.02.18 21:40:41

Kedves Gábor!

Köszönjük a tanácsait, a kritikát sosem vesszük negatívumnak.
Természesen van némi igazság az írásában, a cikk inkább személyes hangvételű és a hamarosan elkészülő személyes Blogomba át is akarom ültetni.

#1 Péterfi Gábor - 2010.02.18 21:26:22

Nagyon gyenge ez a bejegyzés, szakmai blogba semmiképpen nem való. Javaslom, ilyen szinvonallal ne égessék a cégüket, ha kikívánkozik, inkább személyes blogba írjanak ilyesmit. Köze sincs a marketinghez, egy tanulatlan, iskolázatlan ember motyogása. Jószándékból írtam, hogy ilyet inkább ne...

Péterfi Gábor

Hozzászólás - Kérem töltse ki az alábbi mezőket

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....