Szamos Csokoládé Iskola
Komplexitás: 4Alkalmazott szolgáltatások:

Social Marketing - Internet Marketing - Honlapkészítés


Projekt leírás:


Megnyitott a Szamos Gourmet Ház! A Váci utca 1. szám alatti patinás épületben helyet kapó impozáns cukrászdában helyett kapott egy látvány műhely, mely hetente pár alkalommal várja a kézműves csokoládé készítés iránt érdeklődőket.

A műhelyben bonbon készítés és trüffel tanfolyamokra jelentkezhetnek az érdeklődők, melynek során kis csoportokban sajátíthatják el a csokoládé készítés gyönyörű szakmájának alapjait. 

Minden kostólható, sőt a saját kézzel készített csokoládékból készített saját ajándékcsomag csodálatos ajándék lehet mindenki számára.

Cégünk az iskola honlapját készítette el, illeszkedve a gourmet ház belső építészeti kialakításához, szín és formavilágát megjelenítve. A honlap 8 nap alatt készült el az igény megfogalmazásától a teljes feltöltött működő változatig. Ha ügyfeleink ezt kívánják, mi megoldjuk.

A honlap mellett a tanulók és az érdeklődők számára elkészült a Csokoládé iskola Facebook oldala is, melyet az alábbi linken tekinthet meg: Csokoládé Iskola FacebookVegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Barócsi István

ügyv. ig.

Blochamps Ajánló levél

A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal. A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés. A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel...

még több ügyfél tapasztalat....