Új Széchenyi Terv 2012 - Informatika

2011.02.04
Új Széchenyi Terv 2012

Idén is dübörög a gépezet. A kormány a tavalyi évhez hasonlóan kedvező pályázatokat indít 2012-ben is, az Új Széchenyi Terv keretein belül. Örömmel láttuk, hogy az Informatikai pályázatok idén is elérhetőek, így a látványos lemaradást, amely vállalatirányítási szoftverek és vállalati honlapok, webáruházak terén itthon tapasztalhatunk töretlenül fejlődhet tovább a támogatások segítséggel.


 

Miért érdemes az Új Széchenyi terv 2012 keretein belül informatikai rendszerét fejleszteni?

A pályázatok által elnyerhető támogatásnak köszönhetően most jóval kisebb költéségvetésből,  nagyobb fejlesztés és egyben nagyobb tudás akvirálásával nyílik lehetőség a vállalkozások fellendítésére.Akár egy keresőoptimalizált weboldal, akár egy testreszabott vállalatirányítási rendszer (ERP) nagyban hozzájárulhat a munka felgyorsításához, az ügyfelek könnyebb eléréséhez és az értékesítés növeléséhez.

Mielőtt taglalnánk a lehetőségeket, érdemes tudni, hogy cégünk nem csak a pályázat megvalósításában segít, hanem ritka lehetőségként, már a kezdetektől segíti ügyfeleit. Ha tudja mit szeretne elérni, vagy csak a Széchenyi terv lehetőségeit szeretné kihasználni, mi rendelkezésre állunk.

A projektjeinket a pályázati elbírálással és finanszírozással összhangban, de egyedileg testreszabva készítjük el ügyfeleink számára.

Tekintse meg pályázati megoldások projektünket!

 

Sok a papírmunka, elege van az excelekből és word file-ok rendetlenségéből? Sok idő megy el a dokumentálással?

Használja az InteliArt Miami ERP Önre optimalizált moduljait, mellyel minden kis és középvállalkozás könnyedén dokumentálhatja és nyomon követheti munkáját. Nagy segítség a dolgozóknak az összeszedett információ, továbbá a vezetőknek az átláható, tervezhető jövőkép.

 

Kicsi a piac, a konkurenciának nagyobb szelet jut a tortából?

Értékesítsen az InteliArt webáruházaink keresztül, melynek egyediségét a teljes körű kiszolgálást elősegítő webergonómikus kialakítás, a modern háttér, a keresőoptimalizált programozás és szinkronizálás az ERP-vel adja.

 

Az Új Széchenyi terv

A pályázatokon szerzett támogatás minden vállalkozásnak hasznára válhat, építheti belőle jövőjét, építhetünk egy jól működő gazdaságot. Vágjon bele bátran, az úton végigvezetjük.

 

Hozzászólás - Kérem töltse ki az alábbi mezőket

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....