Európai Uniós pályázatok
Nagy segítség lehet egy EU pályázati támogatás megnyerése olyan esetekben, amikor a megálmodott projekt (legyen szó akár egy honlapról vagy web áruházról) kivitelezése finanszírozási problémák miatt nem valósulhatna meg. Lehetőséget biztosíthat olyan ötletek formába öntéséhez, melyek más módon elhalnának.

Uniós pályázat

Sajnálatos tény hogy a pályázatok kapcsán egyre több helyről csak az jut el az emberek fülébe, hogy hányan és hogyan fordították „más” célra az elnyert pályázati támogatási összeget. Szinte párhuzamosan virágzik az „ingyen” honlapokat hirdetők száma. Ki kell ábrándítanunk mindenkit: a megnyert pályázatoknak, tendereknek nem csak anyagi vonzata van, hanem szigorú ellenőrzése és megfelelési kötelezettsége is, ingyen honlap pedig nem létezik.

 

Pályázat nyerés után

 

Léteznek viszont sikertörténetek, ahol a támogatás (akár állami akár EU) eredményeként vállalatirányítási rendszerek, komplex web áruházak, ízléses honlapok emelnek cégeket magasba a konkurenciák fölé. A Pest megyén kívüli – vidéki – vállalkozások felzárkóztatásában jelentős szerepet vállal az állami támogatási rendszer és a pályázati kiírások, hisz a támogatások intenzitása 50% feletti, míg Pest megyében 35% ugyanez az érték.

 

Weboldal pályázat írás

 

Pályázatíró partnereinkkel együttműködve segítünk az első lépések megtételében, és ha az adott vállalkozás minden pályázati kritériumnak megfelel és pályázata pozitív elbírálásban részesül, úgy az ötlet – honlap, web áruház - megvalósításában is természetesen.

 

Pályázna, vagy már megnyert pályázatát szeretné megvalósítani? Érdeklik az Új Széchenyi Terv -ben rejlő lehetőségek? Tájékozódjon E-marketing és Honlapkészítés szolgáltatásainkról és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....