Utazáselőtt.hu
Komplexitás: 6Alkalmazott szolgáltatások:

Social Marketing - Online Marketing Tanácsadás - Honlapelemzés - Internet Marketing - Honlapkészítés - Keresőoptimalizálás


Projekt leírás:


Az Utazaselott.hu Magyarországon egyedülálló tartalommal rendelkezik, és vezető helyet tölt be az utazás egészségüggyel foglalkozó online médiák körében. Minden utazó megtalálhatja rajta a számára legfontosabb információkat, kiemelt helyen az egészségügyi tudnivalókkal.

A weboldal korábbi megjelenésének, a 2010-es trendeknek és internetezési szokásoknak megfelelő átalakítása volt az elsődleges célkitűzés.

 

Tender és projektfelmérés

A tenderen 10 online ügynökség közül választotta ki a szakmai stáb az InteliArt-ot.

A projektet számos elemzés és tesztalanyokkal történő kutatás előzte meg, melyek erdményei alapján az új oldal célratörőbb, átláthatóbb és modernebb külalakot és struktúrát kapott.

 

Weboldal modernizálás

A változtatások során számos keresőoptimalizálási javítást és modernizálást is végre kellett hajtani, továbbá a jelen kor marketing eszközeinek bevonása is sikerrel járt.

Az egzotikus szezonra számos interkatív újdonságot használhatnak a látogatók, többek között a saját útikönyv összeállító alkalmazást - melyet e-bookra töltve akár magával is vihet a nyaraló - vagy az utazás előtti tennivaló listát, melyet folyamatosan kezelhetnek az oldalon keresztül, amely értesítéseket küld az elmaradt feladatokról.

 

Egyéb elvégzett fejlesztések

Címke alapján történő tartalomajánlók
Tartalmak közösségi megosztása
Járványfigyelő szolgáltatás
Keresés a nagy mennyiségű orvosi tanácsadásbanVegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Karagich István

Kuratórium elnöke

Messzehangzó alapítvány

A Messzehangzó Tábor Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa azokat a kiemelkedő tehetséggel rendelkező, kisiskolás gyermekeket, akiknek társadalmi lehetőségeink nem teszik lehetővé tehetségük kibontakoztatását. A Messzehangzó Tábor Alapítvány honlapját az InteliArt indította el 2009. nyarán. Az Alapítvány weboldalának kialakítása során folytatott folyamatos együttműködés alatt dinamikus,...

még több ügyfél tapasztalat....