Utazáselőtt.hu
Komplexitás: 6Alkalmazott szolgáltatások:

Social Marketing - Online Marketing Tanácsadás - Honlapelemzés - Internet Marketing - Honlapkészítés - Keresőoptimalizálás


Projekt leírás:


Az Utazaselott.hu Magyarországon egyedülálló tartalommal rendelkezik, és vezető helyet tölt be az utazás egészségüggyel foglalkozó online médiák körében. Minden utazó megtalálhatja rajta a számára legfontosabb információkat, kiemelt helyen az egészségügyi tudnivalókkal.

A weboldal korábbi megjelenésének, a 2010-es trendeknek és internetezési szokásoknak megfelelő átalakítása volt az elsődleges célkitűzés.

 

Tender és projektfelmérés

A tenderen 10 online ügynökség közül választotta ki a szakmai stáb az InteliArt-ot.

A projektet számos elemzés és tesztalanyokkal történő kutatás előzte meg, melyek erdményei alapján az új oldal célratörőbb, átláthatóbb és modernebb külalakot és struktúrát kapott.

 

Weboldal modernizálás

A változtatások során számos keresőoptimalizálási javítást és modernizálást is végre kellett hajtani, továbbá a jelen kor marketing eszközeinek bevonása is sikerrel járt.

Az egzotikus szezonra számos interkatív újdonságot használhatnak a látogatók, többek között a saját útikönyv összeállító alkalmazást - melyet e-bookra töltve akár magával is vihet a nyaraló - vagy az utazás előtti tennivaló listát, melyet folyamatosan kezelhetnek az oldalon keresztül, amely értesítéseket küld az elmaradt feladatokról.

 

Egyéb elvégzett fejlesztések

Címke alapján történő tartalomajánlók
Tartalmak közösségi megosztása
Járványfigyelő szolgáltatás
Keresés a nagy mennyiségű orvosi tanácsadásbanVegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot most

Rólunk mondták

Barócsi István

ügyv. ig.

Blochamps Ajánló levél

A BloChamps Capital Kft. 2007 óta áll üzleti viszonyban az InteliArtal. A BloChamps Capital Kft. számára a főtevékenységként végzett üzletviteli tevékenység sikeres végzéséhez elengedhetetlenül fontos az elektronikus és az egyéb kommunikációs csatortnákon való professzionális megjelenés. A BloChamps Capital Kft. az InteliArtot, az előzetesen megismert munkák alapján, számos arculati, grafikai tervezéssel...

még több ügyfél tapasztalat....